Hviledag

Det var godt å være i Wien igjen. Jeg nesten mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har vært her. 7-8 ganger, mener jeg det er. Ett av favorittstedene mine her er Jazzland, men det er sommerlukket. 

Omelett på Naschmarkt er en god start på dagen.


Det andre favorittstedet mitt, Schönbrunn var åpent og fullt av folk. For første gang orket jeg å gå opp til Glorietten i hageanlegget.

Jeg fikk endelig sommervarmen jeg har lengtet etter! Det var deilig å gå seg svett og så nyte først den svale luften inne i Glorietten.


Deretter bar det opp trappene for å nyte utsikten.


Guidingen i slottet var bra, selv om ordet «tresspassing» ble brukt hver gang vi passerte gjennom et rom.

Etterpå ruslet jeg rundt i byen til føttene verket. Sov som en sten på hotellet. For de som ikke har vært i Wien er det bare å si at Wien er undervurdert som reisemål. Det er rent, pent og ordentlig. Fullt av historikk og kultur, og etter min mening er det god stemning i Wien. Anbefales!