Eker Performance

Noen ganger opplever jeg kundeservice så god at jeg har lyst til å belønne det ved å publisere.
Jeg har en motorsykkel som jeg kjøpte ny av Eker Performance i Fredrikstad, og det her vært hyggelig å være kunde der i lang tid. Alltid hyggelig å møte Patrick, Einar, Tobias, Geir og de andre som jobber der, men her forrige dagen imponerte de ekstra.
Jeg var på vei hjem fra jobben på motorsykkelen og ville justere det ene speilet litt. Plutselig satt jeg og holdt det i hånda! Bolten det var festet i hadde røket tvert av, helt overraskende.


Dagen etter ringte jeg til Eker, og fortalte. De klarte å skaffe et nytt med hastebestilling til dagen etter! Dette er imponerende! Jeg stakk innom og hentet det dagen etter, og Einar kom løpende ut med det så snart jeg var ute av bilen.
Tusen takk for at jeg får dra på ferie med originalspeil! Jeg trodde jeg måtte kjøpe noe midlertidlig på Biltema eller noe.
Til Ducati som har laget produktet vil jeg si at dere bør holde dere til det dere kan: eksotiske løsninger i karbonfiber og magnesium som ikke veier så mye. Når dere lager tunge speil av frest aluminium må dere feste det skikkelig også!