Ut på tur, med kollektivt!

Dagen begynte bra, jeg våknet til fulladet mobil! Gårsdagens fukt var tydeligvis glemt. Derfor ingen grunn til å gå innom reparatør som åpner 10, og ingen grunn til å utsette avreise. Jeg satte meg på sykkelen klokka åtte, og tuklet meg ut av Kjøbenhavn. Fyllte bensin i en typisk småby i nærheten av Vordingborg.

Kom til Gedser med tanke om å ta ferje til Rostock, kjøpte bilett og parkerte i bane 12.

Motorsykkelen hadde ikke skilt!

Skiltet må ha falt av på motorveien. Har jeg nevnt at denne sykkelen er rask? Skiltet holdes av fire små plastbiter, hvorav en var brukket helt og en var brukket delvis. Ikke verdig en leverandør som Eker.

Nå blir det tur til Oslo for å få nytt skilt. Buss, tog, fly, tog, politistasjon, buss, sove hjemme, buss, t-bane, biltilsyn, t-bane, tog, fly, tog og buss igjen før Duatien kan kjøres ombord i fergen.